Kip.Kiplekker 2018

Kip voor pluimveehouders | Aanmelden open dag 2018

Aanmelden open dag 2018

In onze nieuwsbrief van 1 februari jl. hebben wij u geïnformeerd over de open dag die Kip.Kiplekker wil organiseren op 2e paasdag, maandag 2 april 2018. Vanwege de nieuwe vogelgriepuitbraak op een vleeskuikenmoederdierenbedrijf in Oldekerk hebben wij besloten de open dag te verplaatsen naar een later moment.

 De open dag is dé gelegenheid om uw dorpsgenoten, vrienden en alle andere geïnteresseerden een kijkje te laten nemen in uw stal. Ieder jaar levert dit ontzettend veel goede reacties op. Positief verraste bezoekers, maar zeker ook enthousiasme bij de deelnemende vleeskuikenhouders. Daarom vindt Kip.Kiplekker het belangrijk om deze traditie voort te zetten! Het plan is de open dag nu jaarlijks te organiseren op 2e pinksterdag. Dit jaar valt 2e pinksterdag op maandag 21 mei

Kip.Kiplekker ondersteunt u in de organisatie, promotie en diverse materialen. U bent uiteraard vrij om de dag in te vullen zoals u wilt, gemoedelijk of juist groots. Door het leveren van het informatiemateriaal en de aankleding proberen we wel als sector één uitstraling en herkenbaarheid te creëren.  

Wij hopen dat u ook in mei in de gelegenheid bent om uw bedrijf open te stellen! Wilt u deelnemen?Meld u hier aan